Goedkope vakanties Zuid-AfrikaZuid Afrika is het populaire vakantieland met altijd mooi weer, het enorme Kruger Nationaal Park, de hoofdstad Pretoria (met veel Nederlandse invloeden) en de culturele handelsstad Johannesburg. Daarnaast heb je in het zuiden de oude, prachtige kust- en havenplaats Kaapstad met de beroemde Tafelberg. Zandstanden, nijlpaarden, olifanten en een Zuid Afrikaanse wijntje maken je vakantie helemaal compleet. Bezoek ook midden in de bergen tussen de wijngaarden de gezellige steden Stellenbosch (met Nederlandse huisjes) en Franschhoek, de Cango Caves (grottentocht) en struisvogelfarms bij Oudtshoorn, de luxe badplaats Plettensberg Bay (met immens hoge golven rond het schiereiland Robberg) en Port Elizabeth als je een rondreis maakt. Vanuit Hermanus kan je in 2 uur een boottocht naar dolfijnen en walvissen maken. Zuid Afrika moet je doen! Bijvoorbeeld via een treinreis van Kaapstad naar Pretoria met de schitterende Blue Train. Of surfen voor de kust van Jeffrey's Bay. Cintsa is een leuke badplaats aan de Wild Coast. Hier kan je naast zonnen en surfen prima paardrijtochten en mountainbikeritten maken. Dank aan: travelmap.nl


Goedkope vakantielinks Zuid-Afrika


Do It... Vakanties naar Zuid-Afrika
Beachmasters Zuid-Afrika Jongerenreizen!
Vakantie Discounter
Sunweb Vliegvakanties naar Zuid-Afrika
Lastminute informatie ivm Zuid-Afrika
All Inclusive vakanties: Zuid-Afrika
Lastminutes en lastsecond informatie over Zuid-Afrika
Jiba - Zuid-Afrika
Lastminute informatie Zuid-Afrika
Gogo Tours Zomer 2006Goedkoop op vakantie wil aan al zijn bezoekers een snel en makkelijk overzicht geven van vakantie-informatie over de meest populaire vakantielanden, waaronder ook Zuid-Afrika.

Wij hopen dan ook dat u als bezoeker van deze website gebruik maakt om op zoek te gaan naar zo'n prachtige vakantie naar één van die vakantieparadijzen. Kan u de informatie of het land dat u zoekt echter niet vinden op deze site, klik dan gerust even door naar de blog van Lastminute-Vakanties.com.

Alvast veel plezier op vakantie!


We doen ons best om op deze website zo weinig mogelijk niet-accurate informatie te plaatsen. Heeft u toch een fout gevonden in één van de vakantie-landen pagina's, kan u dit steeds melden door op deze link te klikken. Wij worden dan automatisch op de hoogte gebracht van een probleem op deze pagina. Dankuwel


© Last Minute Links 2006 - 2008
Informatie --- Dank aan Nagru.com -- For English travel blogs, check out Let's Plan Our Holiday, I Love Paris and I Love Hawaii!