Goedkope vakanties TunesiŽTunesiŽ - Op amper twee en half vlieguren wordt een droom waar : de droom van zon, zee en zand.  Zo snel bereik je immers TunesiŽ. Er is geen enkele maand waarin het niet aanlokkelijk is om naar dat noord-afrikaanse land te vliegen en er enkele onvergetelijke dagen door te brengen. De zon schijnt er 300 dagen per jaar zodat er een ideaal vakantieklimaat heerst. Aan de kust wordt het eigenlijk het ganse jaar door nooit koud. In Januari gaat de thermometer zelden onder 20į C.  In de zomer zorgt een frisse bries van de Middellandse Zee ervoor dat ook de noordeuropeanen de hoogzomertemperatuur aangenaam vinden. Door de nabijheid van de woestijn is het er in de zomer wel heet, maar nooit zwoel.  De temperatuur van het water ligt steeds tussen 16į en 25į. TunesiŽ is het perfekte vakantieparadijs waar iedereen aan zijn trekken komt. (dank aan op-reis.com)

Veel plezier op je heerlijke en goedkope lastminute vakantie in TunesiŽ!


Goedkope vakantielinks TunesiŽ


ē Do It... Vakanties naar TunesiŽ
ē Beachmasters TunesiŽ Jongerenreizen!
ē Vakantie Discounter
ē Sunweb Vliegvakanties naar TunesiŽ
ē Lastminute informatie ivm TunesiŽ
ē All Inclusive vakanties: TunesiŽ
ē Lastminutes en lastsecond informatie over TunesiŽ
ē Jiba - TunesiŽ
ē Lastminute informatie TunesiŽ
ē Gogo Tours Zomer 2006Goedkoop op vakantie wil aan al zijn bezoekers een snel en makkelijk overzicht geven van vakantie-informatie over de meest populaire vakantielanden, waaronder ook TunesiŽ.

Wij hopen dan ook dat u als bezoeker van deze website gebruik maakt om op zoek te gaan naar zo'n prachtige vakantie naar ťťn van die vakantieparadijzen. Kan u de informatie of het land dat u zoekt echter niet vinden op deze site, klik dan gerust even door naar de blog van Lastminute-Vakanties.com.

Alvast veel plezier op vakantie!


We doen ons best om op deze website zo weinig mogelijk niet-accurate informatie te plaatsen. Heeft u toch een fout gevonden in ťťn van de vakantie-landen pagina's, kan u dit steeds melden door op deze link te klikken. Wij worden dan automatisch op de hoogte gebracht van een probleem op deze pagina. Dankuwel


© Last Minute Links 2006 - 2008
Informatie --- Dank aan Nagru.com -- For English travel blogs, check out Let's Plan Our Holiday, I Love Paris and I Love Hawaii!