Goedkope vakanties KroatiŽDe naam KroatiŽ roept bij mensen vaak een beeld op dat te maken heeft met de oorlog die er in de jaren negentig gewoed heeft. Deze afschuwelijke periode heeft zijn sporen natuurlijk nagelaten en zal niet makkelijk worden vergeten. Gelukkig is er de afgelopen jaren veel in het land opgeknapt. De Kroaten nodigen je graag uit om het prachtige land met eigen ogen te komen zien.

Natuur en cultuur liggen in KroatiŽ vaak op minder dan een steenworp afstand van elkaar. Stranden die herinneringen oproepen aan tropische paradijzen en kristalhelder water, waarop en waarin van alles te ontdekken valt, liggen uitnodigend voor de toeristen klaar. Je vindt er zowel rust als ruimte. Ook is er een uitgebreid nachtleven als je daar van houdt. De bevolking is vriendelijk en is bereid het je naar de zin te maken, zonder je lastig te vallen of je in het keurslijf te dwingen. Grote steden met oude kernen nodigen je uit om heden en verleden met hen te delen. Honderden campings en duizenden hotels en pensions in iedere denkbare prijsklasse en met alle denkbare voorzieningen zijn 's zomers en 's winters ingericht om gasten te ontvangen. (dank aan vakantielanden.net)


Goedkope vakantielinks KroatiŽ


ē Do It... Vakanties naar KroatiŽ
ē Beachmasters KroatiŽ Jongerenreizen!
ē Vakantie Discounter
ē Sunweb Vliegvakanties naar KroatiŽ
ē Lastminute informatie ivm KroatiŽ
ē All Inclusive vakanties: KroatiŽ
ē Lastminutes en lastsecond informatie over KroatiŽ
ē Jiba - KroatiŽ
ē Lastminute informatie KroatiŽ
ē Gogo Tours Zomer 2006Goedkoop op vakantie wil aan al zijn bezoekers een snel en makkelijk overzicht geven van vakantie-informatie over de meest populaire vakantielanden, waaronder ook KroatiŽ.

Wij hopen dan ook dat u als bezoeker van deze website gebruik maakt om op zoek te gaan naar zo'n prachtige vakantie naar ťťn van die vakantieparadijzen. Kan u de informatie of het land dat u zoekt echter niet vinden op deze site, klik dan gerust even door naar de blog van Lastminute-Vakanties.com.

Alvast veel plezier op vakantie!


We doen ons best om op deze website zo weinig mogelijk niet-accurate informatie te plaatsen. Heeft u toch een fout gevonden in ťťn van de vakantie-landen pagina's, kan u dit steeds melden door op deze link te klikken. Wij worden dan automatisch op de hoogte gebracht van een probleem op deze pagina. Dankuwel


© Last Minute Links 2006 - 2008
Informatie --- Dank aan Nagru.com -- For English travel blogs, check out Let's Plan Our Holiday, I Love Paris and I Love Hawaii!