Goedkope vakanties KeniaWil je een onvergetelijke safari maken? Ga dan naar Kenia. Of kom je voor de vele wildparken, het Victoriameer of de schitterende stranden waar je kan luieren of duiken in de Indische Oceaan? Laat me raden, je wil de op één na hoogste berg van Afrika, de Mount Kenya (ruim 5000 meter) beklimmen. In het woestijnachtige noorden vind je verder de nomadische stammen. Toerisme in Kenia is behoorlijk ver ontwikkeld. Er zijn dus mogelijkheden genoeg voor een geslaagde vakantie in Kenia! Een echte aanrader voor liefhebbers van groot wild zoals leeuwen, olifanten en nijlpaarden. De beste reistijd voor een vakantie naar Kenia is december tot maart (hoogseizoen) en de rustige maanden augustus/september. Dan is het droge seizoen. Dank aan: travelmap.nl

Kenia is meer dan lastminute safaris of lastsecond safari's. De prachtige lastminute all inclusive hotels in Mombassa bijvoorbeeld zijn minstens even interessant! Wacht niet te lang en boek die prachtvakantie naar het aards paradijs: Kenia!


Goedkope vakantielinks Kenia


Do It... Vakanties naar Kenia
Beachmasters Kenia Jongerenreizen!
Vakantie Discounter
Sunweb Vliegvakanties naar Kenia
Lastminute informatie ivm Kenia
All Inclusive vakanties: Kenia
Lastminutes en lastsecond informatie over Kenia
Jiba - Kenia
Lastminute informatie Kenia
Gogo Tours Zomer 2006Goedkoop op vakantie wil aan al zijn bezoekers een snel en makkelijk overzicht geven van vakantie-informatie over de meest populaire vakantielanden, waaronder ook Kenia.

Wij hopen dan ook dat u als bezoeker van deze website gebruik maakt om op zoek te gaan naar zo'n prachtige vakantie naar één van die vakantieparadijzen. Kan u de informatie of het land dat u zoekt echter niet vinden op deze site, klik dan gerust even door naar de blog van Lastminute-Vakanties.com.

Alvast veel plezier op vakantie!


We doen ons best om op deze website zo weinig mogelijk niet-accurate informatie te plaatsen. Heeft u toch een fout gevonden in één van de vakantie-landen pagina's, kan u dit steeds melden door op deze link te klikken. Wij worden dan automatisch op de hoogte gebracht van een probleem op deze pagina. Dankuwel


© Last Minute Links 2006 - 2008
Informatie --- Dank aan Nagru.com -- For English travel blogs, check out Let's Plan Our Holiday, I Love Paris and I Love Hawaii!