Goedkope vakanties Isla MargaritaIsla Margarita is een toeristisch eiland in de Caribische zee, geschikt voor een zonvakantie in Zuid Amerika. Witte stranden (160 km lengte), palmbomen en een perfect zonnig klimaat, maken Isla Margarita tot een populaire vakantiebestemming. Ook in de winter.

Windsurfen (Playa el Yague is wereldberoemd om haar golfen) en andere watersporten, zoals zeilen, zijn te beoefenen op dit eiland, 40 km van Venezuela gelegen. Je kunt verder een dagje het Nationale Park La Restinga bezoeken voor een boottocht langs fraaie mangrovebossen. Of een catamarantocht naar het eiland Coche maken. Snorkelen en duiken doe je op het eiland Grand Roque. Je kan tevens een 3 uur durende hikingtocht in de bergen van National Park Sierra Copey maken. Of met dolfijnen zwemmen voor 50 dollar per persoon. Aan het einde van de dag bekijk je de schitterende zonsondergang in Juan Griego. (dank aan travelmap.nl)


Goedkope vakantielinks Isla Margarita


Do It... Vakanties naar Isla Margarita
Beachmasters Isla Margarita Jongerenreizen!
Vakantie Discounter
Sunweb Vliegvakanties naar Isla Margarita
Lastminute informatie ivm Isla Margarita
All Inclusive vakanties: Isla Margarita
Lastminutes en lastsecond informatie over Isla Margarita
Jiba - Isla Margarita
Lastminute informatie Isla Margarita
Gogo Tours Zomer 2006Goedkoop op vakantie wil aan al zijn bezoekers een snel en makkelijk overzicht geven van vakantie-informatie over de meest populaire vakantielanden, waaronder ook Isla Margarita.

Wij hopen dan ook dat u als bezoeker van deze website gebruik maakt om op zoek te gaan naar zo'n prachtige vakantie naar één van die vakantieparadijzen. Kan u de informatie of het land dat u zoekt echter niet vinden op deze site, klik dan gerust even door naar de blog van Lastminute-Vakanties.com.

Alvast veel plezier op vakantie!


We doen ons best om op deze website zo weinig mogelijk niet-accurate informatie te plaatsen. Heeft u toch een fout gevonden in één van de vakantie-landen pagina's, kan u dit steeds melden door op deze link te klikken. Wij worden dan automatisch op de hoogte gebracht van een probleem op deze pagina. Dankuwel


© Last Minute Links 2006 - 2008
Informatie --- Dank aan Nagru.com -- For English travel blogs, check out Let's Plan Our Holiday, I Love Paris and I Love Hawaii!