Goedkope vakanties GriekenlandGriekenland is een veelzijdig vakantieland. Lekker luieren op de stranden, met de rugzak met de veerboot van eiland naar eiland, zeilen op de Egeïsche of Ionische Zee. Of op zoek naar het rijke verleden dat op vele historische plaatsen nog zeer tastbaar aanwezig is.

Griekenland is vooral geliefd door de vele eilanden. Er zijn er duizenden, waarvan eigenlijk een relatief klein aantal bewoond is en slechts een handvol uitgegroeide tot geliefde vakantiebestemmingen (Mykonos, Lesbos, ...). Er zijn nog talloze eilanden waar de Griekse eilandbewoner nog z’n rustige bestaan kan leven. “Backpackers” en ”islandhoppers” weten deze te vinden maar de strand- en discotoerist heeft nog geen bezit genomen van deze juweeltjes als o.a. Fourni, Simi, Amorgos, Lipsi, Leros, Kithnos, Siros en Serifos. (dank aan Toer.info)


Goedkope vakantielinks Griekenland


Do It... Vakanties naar Griekenland
Beachmasters Griekenland Jongerenreizen!
Vakantie Discounter
Sunweb Vliegvakanties naar Griekenland
Lastminute informatie ivm Griekenland
All Inclusive vakanties: Griekenland
Lastminutes en lastsecond informatie over Griekenland
Jiba - Griekenland
Lastminute informatie Griekenland
Gogo Tours Zomer 2006Goedkoop op vakantie wil aan al zijn bezoekers een snel en makkelijk overzicht geven van vakantie-informatie over de meest populaire vakantielanden, waaronder ook Griekenland.

Wij hopen dan ook dat u als bezoeker van deze website gebruik maakt om op zoek te gaan naar zo'n prachtige vakantie naar één van die vakantieparadijzen. Kan u de informatie of het land dat u zoekt echter niet vinden op deze site, klik dan gerust even door naar de blog van Lastminute-Vakanties.com.

Alvast veel plezier op vakantie!


We doen ons best om op deze website zo weinig mogelijk niet-accurate informatie te plaatsen. Heeft u toch een fout gevonden in één van de vakantie-landen pagina's, kan u dit steeds melden door op deze link te klikken. Wij worden dan automatisch op de hoogte gebracht van een probleem op deze pagina. Dankuwel


© Last Minute Links 2006 - 2008
Informatie --- Dank aan Nagru.com -- For English travel blogs, check out Let's Plan Our Holiday, I Love Paris and I Love Hawaii!