Goedkope vakanties EgypteHet toerisme naar Egypte groeit gestaag en blijkt vrij snel te herstellen van tegenslagen. Zo heeft de toeristenindustrie te lijden gehad van de Eerste Golfoorlog (1991), aanslagen van moslim-fundamentalisten (1997) en de aanslagen van 11 september 2001. Vrij snel na deze gebeurtenissen kwam de toeristenstroom weer op gang. Egypte ontvangt nu zo’n 7 miljoen buitenlandse bezoekers per jaar. Ze komen voornamelijk voor de overblijfselen van het oude Egypte, de tempels, de piramides en de koningsgraven.

Egypte trekt ook steeds meer zonaanbidders en duikers, waarbij de Rode Zee een centrale rol speelt. Hurghada is een populaire badplaats en een vermaard duikcentrum aan de Golf van Suez; en aan de overkant – in de Sinaï – ligt Sharm-el-Sheikh. (dank aan voorbeginners.info)

Egypte is goedkoop, warm en gezellig. Er is haast geen betere lastsecond vakantie (of lastminute vakantie) bestemming. Doorzoek het net voor goedkope aanbiedingen naar Egypte, en geniet van je heerlijke last-second vakantie in Hurghada or Sharm el sheik.


Goedkope vakantielinks Egypte


Do It... Vakanties naar Egypte
Beachmasters Egypte Jongerenreizen!
Vakantie Discounter
Sunweb Vliegvakanties naar Egypte
Lastminute informatie ivm Egypte
All Inclusive vakanties: Egypte
Lastminutes en lastsecond informatie over Egypte
Jiba - Egypte
Lastminute informatie Egypte
Gogo Tours Zomer 2006Goedkoop op vakantie wil aan al zijn bezoekers een snel en makkelijk overzicht geven van vakantie-informatie over de meest populaire vakantielanden, waaronder ook Egypte.

Wij hopen dan ook dat u als bezoeker van deze website gebruik maakt om op zoek te gaan naar zo'n prachtige vakantie naar één van die vakantieparadijzen. Kan u de informatie of het land dat u zoekt echter niet vinden op deze site, klik dan gerust even door naar de blog van Lastminute-Vakanties.com.

Alvast veel plezier op vakantie!


We doen ons best om op deze website zo weinig mogelijk niet-accurate informatie te plaatsen. Heeft u toch een fout gevonden in één van de vakantie-landen pagina's, kan u dit steeds melden door op deze link te klikken. Wij worden dan automatisch op de hoogte gebracht van een probleem op deze pagina. Dankuwel


© Last Minute Links 2006 - 2008
Informatie --- Dank aan Nagru.com -- For English travel blogs, check out Let's Plan Our Holiday, I Love Paris and I Love Hawaii!