Goedkope vakanties CyprusCyprus is een ontmoetingsplaats tussen oost en west: het land is verdeeld in een Turks deel en een Grieks deel en weerspiegelt dus zeer mooi deze twee verschillende culturen. De gedeelde hoofdstad Nicosia (Lefkosia) samen met Larnaca, Limassol en Paphos zijn de belangrijkste steden in Zuid-Cyprus. De twee kleinere steden Polis en Ayia Napa zijn ook twee belangrijke toeristische trekpleisters. In Noord-Cyprus zijn de andere helft van Nicosia (Lefkosa), alsmede Girne (Kyrenia), Gazi Magusa (Famagusta) en Güzelyurt (Morphou) plaatsen van betekenis.

Cyprus lastminute vakanties zijn populair, en dat hoeft niemand te verbazen. Cyprus heeft alles wat een goedkoop last-minute vakantie land moet hebben: prachtige stranden, goedkope all inclusive last-minute hotels, watersportfaciliteiten, ..... Van een lastminut vakantie in Cyrpus ga je genieten, dat kunnen we je beloven! Veel lastminute Cyprus plezier!


Goedkope vakantielinks Cyprus


Do It... Vakanties naar Cyprus
Beachmasters Cyprus Jongerenreizen!
Vakantie Discounter
Sunweb Vliegvakanties naar Cyprus
Lastminute informatie ivm Cyprus
All Inclusive vakanties: Cyprus
Lastminutes en lastsecond informatie over Cyprus
Jiba - Cyprus
Lastminute informatie Cyprus
Gogo Tours Zomer 2006Goedkoop op vakantie wil aan al zijn bezoekers een snel en makkelijk overzicht geven van vakantie-informatie over de meest populaire vakantielanden, waaronder ook Cyprus.

Wij hopen dan ook dat u als bezoeker van deze website gebruik maakt om op zoek te gaan naar zo'n prachtige vakantie naar één van die vakantieparadijzen. Kan u de informatie of het land dat u zoekt echter niet vinden op deze site, klik dan gerust even door naar de blog van Lastminute-Vakanties.com.

Alvast veel plezier op vakantie!


We doen ons best om op deze website zo weinig mogelijk niet-accurate informatie te plaatsen. Heeft u toch een fout gevonden in één van de vakantie-landen pagina's, kan u dit steeds melden door op deze link te klikken. Wij worden dan automatisch op de hoogte gebracht van een probleem op deze pagina. Dankuwel


© Last Minute Links 2006 - 2008
Informatie --- Dank aan Nagru.com -- For English travel blogs, check out Let's Plan Our Holiday, I Love Paris and I Love Hawaii!