Goedkope vakanties de BalearenSinds lang zijn de Balearen één van de favoriete vakantiebestemmingen van de Europeanen. De Balearen bestaan uit vier grote eilanden (Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera) en elf kleinere eilandjes De vier eilanden bieden dan ook aan iedereen wat wils. Alles is mogelijk: overdag aan de zonovergoten stranden liggen en vanaf 's avonds al dan niet een gat in de nacht dansen in de disco, een sportieve vakantie met mogelijkheden om de meest diverse sporttakken te beoefenen, of gewoonweg lekker relaxkuieren door de steegjes van de steden en dorpen op zoek naar koopjes of naar helemaal niets. (dank aan op-reis.com)

Wikipedia zegt:

De Balearen zijn een eilandengroep in de Middellandse Zee, oostelijk van Spanje. De Catalaanse naam luidt Illes Balears; de Spaanse naam Islas Baleares. De Balearen vormen een autonome regio in Spanje. De hoofdstad is Palma de Mallorca. De autonome regio vormt één Spaanse provincie.

Kortom: De Balearen zijn een heerlijke last-minute vakantie bestemming, waar je zalige lastminute en lastsecond vakanties kan beleven.


Goedkope vakantielinks de Balearen


Do It... Vakanties naar de Balearen
Beachmasters de Balearen Jongerenreizen!
Vakantie Discounter
Sunweb Vliegvakanties naar de Balearen
Lastminute informatie ivm de Balearen
All Inclusive vakanties: de Balearen
Lastminutes en lastsecond informatie over de Balearen
Jiba - de Balearen
Lastminute informatie de Balearen
Gogo Tours Zomer 2006Goedkoop op vakantie wil aan al zijn bezoekers een snel en makkelijk overzicht geven van vakantie-informatie over de meest populaire vakantielanden, waaronder ook de Balearen.

Wij hopen dan ook dat u als bezoeker van deze website gebruik maakt om op zoek te gaan naar zo'n prachtige vakantie naar één van die vakantieparadijzen. Kan u de informatie of het land dat u zoekt echter niet vinden op deze site, klik dan gerust even door naar de blog van Lastminute-Vakanties.com.

Alvast veel plezier op vakantie!


We doen ons best om op deze website zo weinig mogelijk niet-accurate informatie te plaatsen. Heeft u toch een fout gevonden in één van de vakantie-landen pagina's, kan u dit steeds melden door op deze link te klikken. Wij worden dan automatisch op de hoogte gebracht van een probleem op deze pagina. Dankuwel


© Last Minute Links 2006 - 2008
Informatie --- Dank aan Nagru.com -- For English travel blogs, check out Let's Plan Our Holiday, I Love Paris and I Love Hawaii!